Bollen Medisch Advies

Medisch adviseurs

De medisch adviseurs van Bollen Medisch Advies zijn ervaren en hebben expertise op verschillende vakgebieden. We leveren snel (de doorlooptijd is maximaal 2 weken), onze adviezen zijn kort en bondig (maximaal 2 à 3 pagina’s) en we houden van duidelijke taal. Het doel van het medisch advies is om de medische informatie inzichtelijk te maken voor zowel de belangenbehartiger als voor het slachtoffer. We werken volledig digitaal, er komt bij ons geen papierwerk aan te pas. Dat maakt dat we efficiënt kunnen werken op een eigentijdse manier.

Liesbeth Bollen

Dr. Liesbeth Bollen is de oprichter van Bollen Medisch Advies. Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam vervolgde zij haar carrière als arts-assistent gynaecologie en verrichtte wetenschappelijk onderzoek in het kader van haar promotietraject. Na het behalen van de doctorstitel is zij gaan werken bij de U.S. Centers for Disease Control & Prevention en Family Health International in Zuidoost Azië. In 2013 is zij opgeleid tot medisch adviseur. Zij volgde daarnaast de opleiding Verzekeringsgeneeskunde aan de Netherlands School of Public Health (NSPOH) in Utrecht. In november 2017 rondde zij haar opleiding tot Verzekeringsarts af en werd de registratie Register Geneeskundig Adviseur (RGA) behaald.

 

BIG-nummer: 39041105401

Sadie Zwikker

Drs. Sadie Zwikker is na haar studie geneeskunde enige tijd actief geweest als algemeen militair arts. Zij heeft daarna in 2012 de overstap gemaakt naar het werk als medisch adviseur met speciale interesse in medische aansprakelijkheid. In 2019 heeft zij de opleiding Verzekeringsgeneeskunde afgerond en werd zij in datzelfde jaar geregistreerd als Register Geneeskundig Adviseur (RGA). Sadie is lid-beroepsgenoot van het Regionaal Tuchtcollege en geeft daarnaast les aan verschillende onderwijsinstellingen (onder andere de cursus Medische Aspecten binnen de NIVRE opleiding). Verder volgt zij de studie Rechtswetenschappen aan de Open Universiteit. Sinds 2021 adviseert zij ook voor Bollen Medisch Advies.

 

BIG-nummer: 89066484201

Willemijn Baneke

Drs. Willemijn Baneke studeerde af als arts aan de Universiteit van Utrecht in 2006, waarna ze werkzaam was in de interne geneeskunde en de acute psychiatrie. Na afronding van de huisartsenopleiding heeft ze vier jaar als huisarts in Nieuw-Zeeland gewerkt. Bij terugkomst in Nederland is ze gaan werken als huisarts in een praktijk in Amsterdam West. Sinds 2021 combineert zij haar werkzaamheden als huisarts met medisch advieswerk en is zij verbonden aan Bollen Medisch Advies.

 

BIG-nummer: 39066630501

Dinant Sok

Drs. Dinant Sok vervulde na het (cum laude) afronden van zijn studie geneeskunde in Amsterdam, zijn militaire dienstplicht als reserve eerste luitenant-arts. Hierna volgde hij de tropenopleiding en vertrok als tropenarts met zijn gezin naar Malawi, waar hij drie jaar werkzaam was als Chief Medical Officer in het Montfort Hospital te Nchalo. Na terugkeer in Nederland voltooide hij de huisartsenopleiding aan de VU en werkte vanaf 1996 als huisarts in zijn eigen huisartspraktijk in Nijverdal. Tegelijkertijd verrichtte hij werkzaamheden als medisch adviseur in letselschadezaken aan de belangenbehartigerszijde. Begin 2021 is hij gestopt als huisarts en werkt nu
fulltime als medisch adviseur, waaronder ook voor Bollen Medisch Advies.

 

BIG-nummer: 7902399490

Bollen Medisch Advies is aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken

Letselteam

info@bollenmedischadvies.nl

06 37 33 39 72
Postbus 76509
1070 HC Amsterdam
KvK 80506070