Bollen Medisch Advies

Medisch adviseurs

De medisch adviseurs van Bollen Medisch Advies zijn ervaren en hebben expertise op verschillende vakgebieden. We leveren snel (de doorlooptijd is maximaal 2 weken), onze adviezen zijn kort en bondig (maximaal 2 à 3 pagina’s) en we houden van duidelijke taal. Het doel van het medisch advies is om de medische informatie inzichtelijk te maken voor zowel de belangenbehartiger als voor het slachtoffer. We werken volledig digitaal, er komt bij ons geen papierwerk aan te pas. Dat maakt dat we efficiënt kunnen werken op een eigentijdse manier.

Liesbeth Bollen

Dr. Liesbeth Bollen is de oprichter van Bollen Medisch Advies. Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam vervolgde zij haar carrière als arts-assistent gynaecologie en verrichtte wetenschappelijk onderzoek in het kader van haar promotietraject. Na het behalen van de doctorstitel is zij gaan werken bij de U.S. Centers for Disease Control & Prevention en Family Health International in Zuidoost Azië. In 2013 is zij opgeleid tot medisch adviseur. Zij volgde daarnaast de opleiding Verzekeringsgeneeskunde aan de Netherlands School of Public Health (NSPOH) in Utrecht. In november 2017 rondde zij haar opleiding tot Verzekeringsarts af en werd de registratie Register Geneeskundig Adviseur (RGA) behaald.

 

BIG-nummer: 39041105401

Willemijn Baneke

Drs. Willemijn Baneke studeerde af als arts aan de Universiteit van Utrecht in 2006, waarna ze werkzaam was in de interne geneeskunde en de acute psychiatrie. Na afronding van de huisartsenopleiding heeft ze vier jaar als huisarts in Nieuw-Zeeland gewerkt. Bij terugkomst in Nederland is ze gaan werken als huisarts in een praktijk in Amsterdam West. Sinds 2021 combineert zij haar werkzaamheden als huisarts met medisch advieswerk en is zij verbonden aan Bollen Medisch Advies.

 

 

BIG-nummer: 39066630501 

Dinant Sok

Drs. Dinant Sok vervulde na het (cum laude) afronden van zijn studie geneeskunde in Amsterdam, zijn militaire dienstplicht als reserve eerste luitenant-arts. Hierna volgde hij de tropenopleiding en vertrok als tropenarts met zijn gezin naar Malawi, waar hij drie jaar werkzaam was als Chief Medical Officer in het Montfort Hospital te Nchalo. Na terugkeer in Nederland voltooide hij de huisartsenopleiding aan de VU en werkte vanaf 1996 als huisarts in zijn eigen huisartspraktijk in Nijverdal. Tegelijkertijd verrichtte hij werkzaamheden als medisch adviseur in letselschadezaken aan de belangenbehartigerszijde. Begin 2021 is hij gestopt als huisarts en werkt nu fulltime als medisch adviseur, waaronder ook voor Bollen Medisch Advies.

 

BIG-nummer: 7902399490

Noor Sassi

Drs. Noor Sassi studeerde af als arts aan de Vrije Universiteit Amsterdam in juli 2023 en is momenteel werkzaam als arts-assistent bij de chirurgie. Zij heeft tijdens haar opleiding ook ervaring opgedaan binnen de Spoedeisende Geneeskunde en bedrijfsgeneeskunde. Tevens is zij een periode werkzaam geweest binnen de huisartsgeneeskunde op Sint Maarten. Sinds 2023 combineert zij haar werkzaamheden als arts-assistent chirurgie met medisch advieswerk en is zij verbonden aan Bollen Medisch Advies.

 

BIG-nummer: 19933601701

Ebru Ure

Drs. Ebru Ure studeerde af als arts aan het Erasmus Medisch Centrum in 2013, waarna ze werkzaam was in onder andere de cardiologie en thoraxchirurgie. In 2018 is ze begonnen met de opleiding huisartsgeneeskunde en heeft haar opleiding in 2023 afgerond. Sinds 2024 combineert zij haar werkzaamheden als huisarts met medisch advieswerk en is zij verbonden aan Bollen Medisch Advies.


BIG-nummer: 09917858501

Bollen Medisch Advies is aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken

Letselteam

info@bollenmedischadvies.nl

06 37 33 39 72
Postbus 76509
1070 HC Amsterdam
KvK 80506070