Bollen Medisch Advies | Medisch Advies
20
page-template-default,page,page-id-20,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0.2,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Medisch advies voor slachtoffers van letselschade!   

In november 2017 is dr. Liesbeth J.M. Bollen gestart met Bollen Medisch Advies. Zij is sinds 2013 werkzaam als medisch adviseur en heeft in november 2017 haar opleiding tot verzekeringsarts afgerond. Zij is geregistreerd als register geneeskundig adviseur (rga). Na haar artsexamen in 1993 is zij werkzaam geweest als arts-assistent gynecologie en promoveerde op het proefschrift “Human Papillomavirus: detection and clinical relevance”. Hierna heeft zij zich verdiept in HIV preventie research en implementatie van HIV preventie programma’s in zuid oost Azie (bij U.S. Centers for Disease Control & Prevention en Family Health International).

Het Medisch Advies

  • Het doel van het medisch advies is om de medische informatie inzichtelijk te maken voor niet-medici (zowel voor de belangenbehartiger als voor client zelf)
  • Het advies bevat een samenvatting van de medische informatie, gevolgd door een beschouwing waarin de gebruikelijke aspecten aan de orde komen (causaliteit, klachten,beperkingen, percentage invaliditeit, prognose en beleid)
  • De doorlooptijd is drie weken
  • De medische informatie wordt gewaarborgd in iletsel (www.iletsel.nl)